Toaletari Arbori

Suntem specializati in toaletari si taieri arbori în si în jurul Constantei.
De la taierea celui mai simplu gard viu pana la toaletarea si taierea celor mai mari copaci. Va putem oferi cele mai variate tipuri de munca in domeniul gradinilor ,cosmetizarea arborilor si arbustilor,gardurilor vii si a taierii iederii.
Avem toate instrumentele profesionale necesare pentru a executa diferite servicii de toaletare si cosmetizare a arborilor. Printre acestea regasindu-se echipamente de alpinism, o gamă largă de drujbe, cositoare,tocatoare cioate, platforme autoridicatoare(nacele) cu inaltimi de peste 30m şi orice altceva care ar putea mai fi necesar!
Fotografiile arată exemple de locuri de muncă,taieri copaci mici sau mari la persoane fizice sau juridice.
Suntem o societate profesionista care se mandreste cu serviciile excelente oferite clientilor nostrii.
Daca aveti nelamuriri in privinta serviciilor noastre sau doriti o colaborare nu ezitati sa ne contactati pentru ca nu aveti decat de castigat.
  Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informaţii: 0766.33.62.64. sau 0761.900.174 
Estimare gratuita !


Defrisari
Curatarea ramurilor inainte sau dupa doborare.
Taierea copacilor de pe domeniul public
Taieri de corectie copacilor,plopilor
Indepartare cioate,taiere copac
Transportul materialului lemnos rezultat
Printre beneficiari:Primaria Ovidiu,Primaria Navodari,Primaria Constanta,Kogalniceanu,Nazarcea,International Paint,THR Marea Neagra-Saturn si alti beneficiari persoane fizice si juridice.
Sortarea si sectionarea materialului lemnos(trunchi,coroana,etc)potrivit necesitatilor de folosinta sau transport.Se poate efectua curatenia materialului lemnos dupa terminarea lucrarii.Ne deplasam oriunde in tara.
Serviciu urgenta 24/24 ore
Daca aveti nelamuriri in privinta serviciilor noastre sau doriti o colaborare nu ezitati sa ne contactati pentru ca nu aveti decat de castigat.
  Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informaţii: 0766.33.62.64.
Estimarea este gratuita !
Tags:toaletare,toaletari,toaletari arbori,toaletari copaci,taieri copaci,taieri arbori,defrisari,toaletare coama arbori,toaletare arbori,reducere coronament arbori
Proiecte case

Parteneri